Ved ulykken kilede mandens personbil sig så voldsomt ind under lastbilen, at fronten af bilen blev meget smadret.
Ved ulykken kilede mandens personbil sig så voldsomt ind under lastbilen, at fronten af bilen blev meget smadret. Foto: Morten Bøgh

En sms-korrespondance under bilkørsel kan have været årsagen til, at en mandlig bilist kørte galt og mistede livet natten til fredag.

Den mandlige bilist kom kørende på Vestmotorvejen ved Slagelse mod Fyn, da han af uvisse årsager overså en forankørende lastbil. Og det endte fatalt.

- Klokken 03.02 får vi en melding om, at en mindre personbil er kørt op i en lastbil med sættervogn. Føreren af personbilen bliver dræbt på stedet, fortæller Henrik Karlsen, der er vagtchef ved Sydsjælland- og Lolland-Falsters politi.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor manden overså lastbilen, men man mistænker, at manden ikke kun har holdt øjnene på vejen.

- Vi har en mistanke om, at det kan være betjening af mobiltelefon, som er medvirkende årsag til uheldet. Vi kan se på hans telefon, at der har været en del sms-korrespondance, siger vagtchefen, der endnu ikke har nogen oplysninger om, hvorvidt den unge mand kørte for stærkt.

- Men han har selvfølgelig kørt væsentligt stærkere end lastbilen, for ellers kan man ikke kile sig ind under på den på den måde, siger Henrik Karlsen.

Ved ulykken kilede mandens personbil sig så voldsomt ind under lastbilen, at fronten af bilen blev meget smadret.

- Han (den mandlige bilist, red.) bliver erklæret død, når bilen bliver trukket så meget ud, så man kan få ham ud, siger vagtchefen.

Chaufføren i lastbilen bliver chokeret over ulykken, men er ellers uskadt, oplyser politiet.

Den døde er fredag morgen ved at blive identificeret, og politiet er i gang med at underrette pårørende.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.