To uger efter drabet på Finn Steensen Ørsdahl er det fortsat ikke lykkedes politiet at finde frem til, hvem der stod bag det bestialske drab på den 65-årige mand.

Derfor beder politiet endnu engang om hjælp til at opklare sagen.

Midt- og Vestsjællands politi efterlyser vidner, der har set den dræbte køre på strækningen mellem Holbæk og Gundestrup den 13. februar fra klokken 12.30 til 16.00. Politiet hører også gerne fra vidner, der har set Finn Steensens Ørsdahls bil parkeret i Holbæk i samme tidsrum.

Der er tale om en mørkegrøn Range Rover, årgang 1998, på gule plader med registreringsnummer AZ81576.»Siden vores udmelding i går (tirsdag, red.) har vi fået flere nye henvendelser fra borgere, der mener at have oplysninger i sagen. Det er vi rigtig glade for.«

»På nuværende tidspunkt vil vi ikke sige noget om, hvad disse oplysninger går på, eller hvor mange vi har fået, og vi opfordrer fortsat vidner til at stå frem – også hvis man har viden om sagen eller en konkret mistanke til en gerningsmand,« siger vicepolitiinspektør Bjørke Kierkegaard, der er leder af efterforskningsenheden i Midt- og Vestsjællands Politi.

Har du set Finn Steensen Ørsdahl, hans bil eller har en mistanke til en eventuel gerningsmand kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefonnummer 114.

Finn Steensen Ørsdahl blev fundet dræbt i sit hjem på Færgevej i Gundestrup den 14. februar klokken 7 om morgenen. Ifølge politiet blev den 65-årige mand dræbt i sit eget hjem, hvorefter gerningsmanden satte ild til huset for at skjule sine spor.

»Det, vi tror, er, at gerningsmanden har sat ild til huset efter drabet som har været meget brutalt,« udtalte Bjørke Kierkegaard tirsdag.