Kvinden, der tirsdag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Hillerød, har siden sin mands død sidste år været alene med parrets fælles datter på tre år. Mandag blev kvinden anholdt og sigtet for at have dræbt sin mand.
Kvinden, der tirsdag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Hillerød, har siden sin mands død sidste år været alene med parrets fælles datter på tre år. Mandag blev kvinden anholdt og sigtet for at have dræbt sin mand. Foto: PRIVATFOTO
Efter et flere timer langt grundlovsforhør tirsdag er en kvindelig dyrlæge fra Nordsjælland blevet varetægtsfængslet sigtet for have dræbt sin mand med dyremedicin.

Det oplyser Nordsjællands Politi til bt.dk

- Hun er blevet varetægtsfængslet frem til den 15. januar, fortæller vicepolitikommissær Morten Risager-Pedersen fra Nordsjællands Politi.

Kvinden er sigtet for at have dræbt sin mand ved at have forgiftet ham med en blanding af bedøvelsespræparater til dyr, herunder hestebedøvelsesmidlet Ketamine. Manden afgik ifølge sigtelsen kort efter ved døden af netop Ketamine. Det skete i parrets daværende bopæl mellem den 11. og 12. december 2011.

Grundlovsforhøret begyndte klokken 9.30 og blev holdt for lukkede døre. Pressen fik derfor kun lov til at høre sigtelsen og kendelsen. Der blev desuden nedlagt navneforbud i sagen.

Kvinden, der for kort tid siden flyttede fra Nordsjælland til Sydsjælland, nægtede sig skyldig i sigtelsen. Hun kærede desuden dommerens afgørelse om, at hun skulle varetægtsfængsles.

Morten Risager-Pedersen vil ikke afsløre, hvorfor sigtelsen af kvinden først kommer mere end et år efter, at den 36-årige mand døde.

-. I første omgang havde vi bare et dødsfald, og så er der forskellige ting i forbindelse med efterforskningen, der gør, at vi mener, der er en mistanke, og denne mistanke gør, at vi nu har valgt at sigte kvinden, siger Morten Risager-Pedersen, der ikke vil oplyse yderligere detaljer om sagen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.