En 40-årig mand er fundet død, mens han sad fængslet på et psykiatrisk hospital. Den 40-årige var sigtet for at have dræbt sin 31-årige ekskæreste Anette Kristine Lykke Laursen.
En 40-årig mand er fundet død, mens han sad fængslet på et psykiatrisk hospital. Den 40-årige var sigtet for at have dræbt sin 31-årige ekskæreste Anette Kristine Lykke Laursen.
En 40-årig drabssigtet mand har taget livet af sig selv, mens han sad varetægtsfængslet i surrogat på Psykiatrisk Hospital i Risskov ved Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 40-årige var sigtet for at have dræbt sin 31-årige ekskæreste Anette Kristine Lykke Laursen, der blev fundet død i den 40-åriges lejlighed den 24. maj.

Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger til sagen, da de nærmere omstændigheder i øjeblikket efterforskes.

Allerede den 22. maj var Anette Kristine Lykke Laursen blevet efterlyst af sin mand,der havde henvendt sig til poltiet, fordi hun ikke var kommet hjem som aftalt.

Den 31-årige kvinde, der var gift og mor til tre, havde altså været væk i næsten to døgn, da hun blev fundet kvalt i den 40-åriges lejlighed. Mens hun var forsvundet, havde hendes mand været oppe ved ekskærestens lejlighed og banke på i et forsøg på at finde hende, men døren blev ikke åbnet.

Den 40-årige og Anette Kristine Lykke Laursen havde tidligere haft et forhold til hinanden. Venner har tidligere fortalt til BT, at Anette Kristine Lykke Laursen gennem længere tid var blevet chikaneret af ekskæresten, som blandt andet havde sendt hende ubehagelige sms'er og kastet en sten gennem en rude ved hendes hjem.

- Hun var ked af det og berørt af situationen. Men det var svært at se på hende, for hun havde en facade. Hun virkede umiddelbart som en smilende og dejlig person udadtil, men indadtil var hun totalt smadret, fortalte en ven til BT i forbindelse med drabet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.