Den mand, der blev fundet dræbt i villa ved Aalborg, er formentlig midaldrende rumæner. Først fredag kan politiet sige med sikkerhed, om han døde af knivstik.

Nordjyllands Politi havde torsdag aften stadig ikke identificeret den døde mand, som først på dagen blev fundet i en villa i Nørresundby ved Aalborg.

- Der er formentlig tale om en midaldrende rumænsk mand, oplyser viceinspektør Torben Jensen fra Nordjyllands Politi til Ritzau.

Ifølge de kriminalteknikere, som hele torsdagen arbejdede på stedet, er manden blevet stukket flere gange med en kniv.

Men ifølge Torben Jensen har politiet endnu ingen sikkerhed for, at det er dødsårsagen.

- Vi afventer den retsmedicinske undersøgelse og obduktionsrapport, som formentlig vil foreligge fredag, forklarer han.

Nordjyllands Politi kom på sagen, da en mand torsdag formiddag ringede til alarmcentralen og fortalte på et gebrokkent engelsk, at der i et hus på Skovvej lå en mand, som måske var blevet slået ihjel.

Adressen er kendt som et tilholdssted for rumænere, men ingen er officielt tilmeldt på stedet.

Der har flere gange tidligere været ballade på stedet, og sidste år blev to rumænske mænd anholdt og fængslet efter et knivstikkeri i huset.

- Det er vi selvfølgelig opmærksomme på. Men umiddelbart tyder intet på en forbindelse mellem de to episoder, siger Torben Jensen.

Han mener heller ikke, at den mand, der ringede til politiet, og som senere blev afhørt, har noget med det formodede drab at gøre.

/ritzau/