Det er langt fra første gang, Peter Bo Rasmussen stjæler overskrifter i medierne.

Den tidligere zoo-direktør havde nemlig svært ved at holde sig inden for lovens rammer, når det kom til at drive Næstved Zoo.
Det er den dyrepark, han ejede sammen med sin daværende kone Anita Scheuermann, som han skød og dræbte i går formiddag, før han skød sig selv og efterlod deres fælles tre-årige datter.

Peter Bo Rasmussen blev i marts i år idømt en bøde på 150.000 kroner ved Retten i Næstved. Den ene del af bøden var for at have ladet besøgende klappe dyreparkens tigerunger.

I første omgang havde han fået en bøde på 1.000 kroner i 2009, og her i B.T. lød overskriften: ’Zoo får bøde i klappe-tiger-sag’ Han tilbød besøgende at komme tæt på tiger-ungerne i 25 minutter mod en betaling på 1.000 kroner. En aktivitet Skov- og Naturstyrelsen faktisk ville have tilladt, men Peter Bo Rasmussen havde ikke indhentet den fornødne tilladelse.

Læs også: Zoo-direktør skød sin eks-kone og sig selv

Den anden halvdel af bøden på 150.000 kroner fik han for at have importeret fem sjældne vorteøgler, som han holdt i sin private kælder. Peter Bo Rasmussen var kørt til den tjekkiske hovedstad Prag for at købe dem for 25.000 euro. Igen havde han ikke gyldige certifikater til dyrene, og det kostede altså.

Den lille zoologiske have var i det hele tage et skandaleombrust foretagende, da Peter Bo Rasmussen ledede den. I foråret 2009 begik en psykisk syg ansat selvmord i tigerburet ved at røgforgifte sig selv, hvorefter han delvist blev ædt af tigerne.

Læs også: De dræbte efterlader 3-årig datter