Drabet på en 55-årig kvinde har rystet beboerne i den nordsjællandske ferieby Tisvildeleje.

»Jeg er i chok. Alle her i området er i chok,« siger en beboer, der ikke ønsker sit navn nævnt på bt.dk.

Tisvildeleje er kendt som de rige og berømtes foretrukne ferieområde, men mandag dannede den nordsjællandske badeby rammen om en tragisk og uhyggelig begivenhed, da en 55-årig kvinde blev fundet dræbt på den blinde vej Pyramidestien.

De tragiske begivenheder har kastet en skygge over det ellers hyggelige kvarter, hvor der bor mange ældre.

»Jeg synes, det er frygteligt. Det kan jeg godt sige dig,« siger en ældre kvindelig beboer i området.

Hun kendte ikke den dræbte kvinde personligt, men fortæller, at det er 'ganske almindelige mennesker', der bor i huset, hvor drabet fandt sted. Beboeren blev selv opmærksom på drabet, da hendes svigerdatter ringede og fortalte om det.

»Min svigerdatter sagde, at jeg skulle skynde mig ind og låse døren. Jeg kunne ikke foretage mig noget hele dagen,« fortæller kvinden.

En anden beboer fortæller, at et stort antal patruljebiler var mødt op på adressen, hvor politi og kriminalteknikere foretog omfattende undersøgelser. Området blev ifølge beboeren også overfløjet med en helikopter.

Området, hvor drabet fandt sted, er et gammelt sommerhuskvarter med mange gamle huse. Der er både sommerhuse og helårsbeboelse i området.

»Vi har boet her i 14 år, og der er aldrig sket noget lignende. Det er ikke så rart at tænke på, men der kan jo ske noget alle vegne,« siger en anden beboer.

Et 21-årigt familiemedlem til kvinden blev efterfølgende anholdt og varetægtsfængslet efter et lukket grundlovsforhør. Det var ifølge Nordsjællands Politi den anholdte selv, der indgav anmeldelsen til Nordsjællands Politi.

På grund af navneforbud og lukkede døre er det ikke muligt for B.T. at beskrive sagen i flere detaljer.