Nicoline Simone.
Nicoline Simone. Foto: Sonny Munk Carlsen

I dagene op til finalen i DRs X-Faktor-konkurrence i februar i år blev den dengang blot 16 år gamle deltager Nicoline Simone sendt til en psykolog, som Danmarks Radio har tilknyttet musikshowet.

DR-folkene blev mere og mere bekymrede for Nicoline Simone, fordi hun slet ikke spiste noget i den periode. Hvad DR-folkene næppe vidste var, at hendes skrøbelige psykiske tilstand ikke skyldtes X-Faktor-nerver op til den store finale, men i stedet de utallige trusler, herunder deciderede dødstrusler, som den unge Nicoline Simone blev udsat for fra sin daværende kæreste, den otte år ældre E.B.

Nicoline Simone, ekskæresten E.B., dennes bror A.B. og en kammerat sidder alle i dag tiltalt for narkokriminalitet ved Retten i Sønderborg.

Siden klokken 9.00 har Nicoline Simone siddet i vidneskranken, og to timer senere sidder hun stadig og svarer på spørgsmål fra dels sin forsvarer, dels anklageren. Undervejs har anklageren afspillet en lang række hemmelige telefonaflytninger, som politiet har foretaget i efteråret 2011 og vinteren 2012.

Netop den periode, da Nicoline Simone uge efter uge blev eksponeret i den bedste sendetid på DR-TV som den smukke, unge, talentfulde og smilende X-Faktor-deltager, som var på vej mod de helt store musikalske stjerner.

Men som bagved al glimmeren og glamouren gennem sin kæreste var indhyllet i en stor narkosag, som da også pludselig satte en brat stopper for hendes drømme om at fortsætte i X-Faktor-konkurrencen sammen med sin musikalske makker Jean Michel.

Den unge kvinde fra Als er i sagen tiltalt for at have båret to kilo kokain fra en bil og ind i et hus uden for Nordborg.

Nicoline Simone risikerer fængselsstraf for sin rolle, men hun er dog den, som står til den laveste straf af de fire.

Mens ekskæresten og dennes bror står tiltalt for dels at have indsmuglet 2,6 kilo kokain fra Tyskland ind i Danmark, dels at have solgt store dele af stoffet videre til andre aftagere.

bt.dk følger sagen...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.