Dræbte Heidi Abildskovs bror beder til, at politiet fanger gerningsmanden så hurtigt som muligt
Dræbte Heidi Abildskovs bror beder til, at politiet fanger gerningsmanden så hurtigt som muligt Foto: Claus Bech / Privatfoto

41-årig Heidi Abildskov kæmpede desperat for sit liv, da hun natten til fredag blev dolket til døde med adskillige knivstik i sit eget køkken i villaen i Virum, hvor hun boede.

- Der er afværgelæsioner på armene, og de foreløbige resultater fra obduktionen tyder på, der har været en kamp mellem offer og gerningsmand i køkkenet, siger Henning Svendsen, efterforskningsleder hos Nordsjællands Politi.

Under den voldsomme kamp i køkkenet blev Heidi Abildskov stukket adskillige gange i overkroppen med kniv, politichefen ønsker ikke at oplyse hvor mange gange.

- Lad os blot holde os til 'adskillige gange', siger han. Politiet har endnu ikke fundet geringsvåbnet, det ser ikke ud til den er fra Heidi Abildskovs køkken.

- Nej, vi har ikke fundet gerningsvåbnet, vi mener det er en kniv, og vi kan ikke udelukke at gerningsmanden havde den med ind i huset, siger Henning Svendsen.

Heidi Abildskov blev fundet knivdræbt i sit nattøj på terrassen til villaen fredag formiddag, politiet ved ikke om hun selv er kommet derud efter knivstikkeriet.

- Vi ved ikke, om hun selv er kommet derud eller om hun er blevet slæbt derud, siger Henning Svendsen.

Der er ingen tegn på indbrud i huset eller på at gerningsmanden har gennemrodet huset for at finde værdier, der er heller ikke tegn på et seksuelt motiv.

- Der er to muligheder, enten er han blevet lukket ind eller også har døren været åben, siger Henning Svendsen. Foreløbig har de tekniske undersøgelser ikke afsløret, om forbrydelsen er begået at én eller flere personer.

- Foreløbig er vores teori, at der kun er én, men vi kan ikke sige det med sikkerhed, siger Henning Svendsen.

Politiet vil meget gerne have henvendelser fra folk, der har set noget usædvanligt eller bemærket usædvanlige personer i kvarteret omkring gerningsstedet på Frederiksdalsvej i Virum torsdag aften og fredag nat.

- Det er muligt, at gerningsmanden selv er kommet til skade og har rifter efter overfaldet, så derfor hører vi gerne fra borgere, der måtte have bemærket noget, siger Henning Svendsen.

Politiet har afhørt adskillige mennesker i offerets familie og bekendtskabskreds.

- Og der er foreløbig intet i de undersøgelser, der tyder på at vi har grund til mistanke i den retning, siger Henning Svendsen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.