Denne idylliske bopæl i Schweiz kan snart blive byttet ud med en udsigt bag tremmer.
Denne idylliske bopæl i Schweiz kan snart blive byttet ud med en udsigt bag tremmer. Foto: Andreas Bech/Claus Bjørn Larsen
End ikke en konkurs og milliardgæld kunne få Steen Gude til at droppe sin luksuriøse tilværelse. BT har tidligere afsløret, at Gude, trods konkursen, fortsatte et luksusliv i den schweiziske rigmandsby Lugano tæt ved den italienske grænse.

Steen Gude flyttede i første omgang fra Danmark og en milliardgæld til et luksushotel med udsigt over Luganosøen, hvor en lejlighed på 70 kvm løber op i 5.000 kr. for en nat.

Derefter bosatte Gude og konen Anne-Bolette Jill Gude sig i en luksusvilla en halv times kørsel fra Lugano. Huset havde otte værelser og en stor terrasse med panoramaudsigt over bjergene.

Siden har parret bosat sig på Riva Paradiso, der ligger cirka et stenkast fra den smukke luganosø. Ifølge erhvervsregistret BIQ står Anne-Bolette Jill Gude også registreret på en adresse i Holte.

Steen Gude

Nye forretninger

Fra Schweiz har Steen Gude angiveligt forsøgt at indlede et nyt forretningseventyr – sammen med en anden ejendomsspekulant Peter Halvorsen, der ligeledes nyder tilværelsen i Schweiz.

De to herrer ville købe en række af Halvorsens gamle ejendomme med hjælp fra Steen Gudes kone Anne-Bolette, der ikke står i gæld til halsen.

Flere vil kunne huske Anne-Bolette Jill Gude som vært på det populære program Eleva2ren fra begyndelsen af 1990erne under navnet Bolette Christophersen. Steen Gude voksede op i Bagsværd, hvor hans far havde en snedkerforretning. Selv blev Gude også uddannet snedker, men siden kom han ind på det hastigt voksende og lukrative ejendomsmarked, hvor han bl.a. stødte ind i en gammel barndomsven, Erik Damgaard.

Steen Gude bliver beskrevet som et familiemenneske og havde både sin bror, far og mor ansat i Stones-koncernen. Han har fire børn fra et tidligere ægteskab.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.