En betjent står klar i dækning bag et træ uden for den katolske kirke St. Rose of Lima i Newtown, der søndag blev evakueret efter en bombetrussel.
En betjent står klar i dækning bag et træ uden for den katolske kirke St. Rose of Lima i Newtown, der søndag blev evakueret efter en bombetrussel. Foto: LUCAS JACKSON / Reuters

En kirke fyldt med over 400 sørgende og efterladte fra fredagens skoleskyderi i Newtown blev søndag ramt af mere frygt, da en dødstrussel rullede ind.

Det skriver New York Post. Ifølge det lokale politi blev kirken, der var fyldt med pårørende til det forfærdelige skoleskyderi fredag, evakueret efter at en 'syg person' ringede ind med en dødstrussel.

- Jeg kommer for at dræbe alle. Min ven fik ikke afsluttet jobbet, sagde manden ifølge Washington Post, da han ringede til politiet på vej til kirken.

Folk forholdt sig roligt, men vidner på stedet fortæller til avisen, at flere små børn begyndte at græde, og søgte trøst hos deres i forvejen rystede forældre. En bygning ved siden af kirken blev også evakueret af sikkerhedsmæssige årsager. Her øvede omkring 30 børn sig på deres sceneshows til den traditionelle julekonkurrence, der bliver holdt i byen, trods den nylige tragedie.

Faren blev senere afblæst, da politi havde undersøgt stedet ordentligt, men kirken er alligevel lukket resten af dagen.

Evakueringen kommer i kølvandet på en besked fra myndigheder i USA om, at folk på Facebook lod som om de var morderen Adam Lanza, og skrev truende beskeder på flere online medier som Facebook eller Twitter.

Bombetruslen kom forud for præsident Barack Obamas besøg i Newtown, hvor Obama skal mødes med familier til de dræbte. Præsidenten vil holde en tale klokken 19 lokal tid.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.