Østjyllands Politi og brandvæsenet er lige nu massivt til stede på havnen omkring Navitas, da der fundet en død person i vandet.

Østjyllands Politi bekræfter over for B.T., at der er tale om 29-årige Peter Burns, der siden starten af december har været forsvundet.

Det sker efter utallige eftersøgninger efter ham – både til lands og til vands.

Peter efterlader sig sin mor, far og en tvillingesøster, som han boede sammen med på Aarhus Ø. De kommer oprindeligt fra Irland. Familien er underrettet, oplyser politiet.

'Vi skal nu have klarlagt dødsårsagen og har ikke yderligere information på nuværende tidspunkt,' skriver politiet videre på Twitter.

Peter forsvandt natten til 5. december, efter han havde forladt Jægergårdsgade, hvor han havde drukket en fyraftensøl med nogle venner.

Han blev sidst set kort før klokken 03 på et overvågningskamera ved Navitas, hvor han gik rundt med en sort, tung rygsæk på ryggen, som politiet har efterlyst uden held. Heri var der blandt andet flere knive, da Peter Burns arbejdede som kok.

Meldingen om en død person i vandet ved Navitas kom tidligere på dagen mandag, hvorefter brandvæsenet, ambulancer og politiet hastede til stedet. To dykkere var også i vandet.

»Der er meldinger om en død person i vandet, som ligger med hovedet nedad, som vi er ved at bjærge op af vandet. Vi har dykkere i vandet, og så er vi til stede med mandskab fra to stationer,« lød det fra operationschef hos Østjyllands Brandvæsen Anders H. Jensen.

Andre læser også