Politiet efterlyser kendskab til denne jakke og disse bukser, som Heidis morder efterlod på drabsstedet.
Politiet efterlyser kendskab til denne jakke og disse bukser, som Heidis morder efterlod på drabsstedet. Foto: Politi/privat
Først fredag får efterforskerne i Nordsjællands Politi at vide, om dna-sporene fra villamordet i Virum umiddelbart kan give et match på en person, der i forvejen er registreret i politiets dna-register. Tidligere forlød det ellers, at de kunne være klar torsdag.

Dermed trækker chancen for en hurtig opklaring af rovmordet på 41-årige Heidi Abildskov i hendes hjem på Frederiksdalsvej 174 noget ud.

- Vi har her til eftermiddag (torsdag, red.) fået at vide, at resultatet ikke kan nå at blive færdig før fredag, oplyser efterforskningsleder Henning Svendsen til bt.dk.

Der kommer fortsat nye henvendelser til politiet i Nordsjælland efter offentliggørelsen af  billeder af den sorte dunjakke og de grå joggingbukser, som morderen efterlod i bagagerummet på sit offers bil - en sort Merdedes 220 CDI.

Det blodplettede tøj - med bilnøglen i -  kom gerningsmanden til at smække inde i bagagerummet, efter at han havde stillet en plastickasse med tyvekoster på bilens forsæde.

Politiet føler sig overbevist, om at han bagefter er gået tilbage til villaen og har stjålet noget nyt tøj til at tage på under sin flugt i de kølige nattetimer fra gerningsstedet. Derfor var Heidi Abildskovs enkemand i dag på besøg i parrets villa for at se, om han kunne udpege noget tøj, der manglede.

- Han kunne dog umiddelbart ikke se, at der manglede noget tøj. Men jeg ville nok også i den situation have svært ved på stående fod at sige, hvad der kunne manglede af mit tøj, tilføjer vicepolitiinspektør Henning Svendsen.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.