Hells Angles-medlemmerne var bare ude for at hente mad, da de mandag aften blev antastet af Guardias Diablos, hævder Jønke.

Hells Angels kan tilsyneladende ikke få fred til at indrette deres nye lokaler i Esbjerg. Det hævder rockerpræsidenten Jørn ’Jønke’ Nielsen efter gårsdagens voldsomme gadeslagsmål mellem Hells Angels og Bandidos’ støttegruppe Guardias Diablos.

- Vi er ved at indrette vores nye klubhus for tiden, så vi har ikke været så udfarende. Men hver gang vi har været ude at hente mad, så er der sket noget, siger Jønke til bt.dk om uroen mellem Hells Angels og Guardias Diablos, der den seneste måned har hærget Esbjerg.

Ved 19-tiden i går ekshalerede urolighederne i et masseslagsmål på åben gade, hvor tre personer blev sendt på hospitalet og 19 anholdt.

Hvorfor Hells Angles ikke kan få fred til boligindretningen, vil Jønke imidlertid ikke ud med.

- Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, det der er sket, men sådan er det jo. Vi har ingen folk på hospitalet og ingen folk i fængsel, så det er jo fint. Yderligere kommentarer har jeg ikke, siger han.

27. juli åbnede åbnede Hells Angels landets 10. afdeling på Ingemanns Alle i Esbjerg, hvilket tilsyneladende ikke passer rivalerne fra Bandidos og deres støttegruppe Guardias Diablos.

Men i følge Jønke har rockerborgen ikke fået nogen klager fra byens andre borgere:

- Naboerne har modtaget os flot. De fleste, vi har snakket med, har det fint med det, at vi er her. Der er selvfølgelig en del, vi ikke har snakket med, så deres holdning kender jeg ikke.

Netop nu fremstilles seks anholdte fra mandagens slagsmål i grundlovsforhør i retten i Esbjerg. Grundlovsforhøret foregår for lukkede døre.