19-årige Thomas Mikkelsen Stralner har været forsvundet siden lørdag den 16. januar.
19-årige Thomas Mikkelsen Stralner har været forsvundet siden lørdag den 16. januar.

Randers Politi var torsdag i luften med helikoptere i et forsøg på at finde 19-årige Thomas Mikkelsen Stralner. Selvom helikoptersøgningen stod på i fire timer, førte den desværre ingen resultater med sig.

Siden Thomas Mikkelsen Stralner forsvandt natten mellem den 15. og 16. januar efter en bytur i Randers er der blevet ledt efter ham med hunde, droner, sonarudstyr og i dag har Østjyllands Politi så kunnet tilføje helikoptere på listen.

thomas

thomas

Fra kl. 10 torsdag formiddag og frem til kl. 14 var en af Flyvevåbnets helikoptere af typen AS 550 Fennec indsat i forsøget på at hjælpe politiet med at finde frem til den forsvunde teenager, oplyser Christian Warner, fungerende politikommisær for Randers Lokalpoliti.

»Der har været et større arbejde i gang igen i dag, og helikopteren har været oppe i luften af flere gange. Vi har haft god sigtbarhed og gode vilkår for at finde Thomas Stralner,« fortæller Christian Warner.

Thomas Mikkelsen Stralner blev sidst set af vidner for 12 dage siden, som siger, de så ham omkring havnen i Randers kort før kl. 5:00.

thomas

Thomas Stralner

Østjyllands Politi formoder, at Thomas Mikkelsen Stralner er faldet i vandet, den morgen han forsvandt, og at han sandsynligvis ikke længere er i live.

Christian Warner kan dog ikke fortælle, hvor længe endnu politiet vil søge aktivt efter den unge mand.

»Vi leder, så længe vi mener, det giver mening,« siger han og tilføjer:

»Det er en blandet fornemmelse, man går rundt med. På den ene side vil man gerne finde ham, så familien kan få vished, men samtidigt ønsker man aldrig at skulle fortælle nogen, at et familiemedlem ikke længere er i blandt dem.«

Blandt familien har man da også kun ét ønske.

»Han (Thomas, red.) skal bare op af det vand, det kan kun gå for langsomt,« siger Thomas' far, Michael Stralner, til Amtsavisen.

»Det er vanskelige forhold, men vi er nødt til at gøre noget.«

Thomas Stralner beskrives som 182 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har blå øjne og kort, brunligt hår, der er kort i siderne og lidt længere i toppen.

Han var iført en mørk vinterjakke med hætte og en mørk trøje med lynlås og hvidt logo på højre side, der ligner en firkant, den nat, han forsvandt. Derudover havde han blå jeans og sorte Nike-sko på.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på 87 31 14 48 eller 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.