Brian Sandberg kan ikke blive medlem hos fitnessd.
Brian Sandberg kan ikke blive medlem hos fitnessd. Foto: Liselotte Sabroe
Vil du have et medlemskab hos Fitnessdk, så skal du ikke hedde Brian Sandberg og have rockertilknytning

Det må rockeren Brian Sandberg, der for nylig skiftede fra HA til Bandidos, sande. To gange på tre år er han blevet nægtet et medlemskab af Fitnessdk, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg føler, det er en personlig hetz, siger Sandberg, der ikke forstå, hvorfor han ikke kan blive betalende medlem hos fitness-kæden, når han fire gange siden sin løsladelse i november uden problemer har kunne gøre brug af gratis prøvetimer hos fitnessdk.

Første gang Brian Sandberg blev afvist var tilbage i 2010. Dengang lød begrundelsen  - ifølge Ekstra Bladet - at den kendte rocker var for farlig.

- Vores medlemmer og personale følger sig meget utrygge, oplyste fitness-kæden dengang. Selv om andre med tilknytning til rockermiljøet jævnligt ses træne hos fitnessdk, så har fitness-kæder ikke skiftet mening. Dog ønsker Fitnessdk ikke at kommentere det seneste afslag, som Sandberg har fået.

Brian Sandberg blev landskendt, da det kom frem, at han som HA-rocker havde været livvagt for storsvindleren Stein Bagger. Han var dengang et fremtrædende medlem hos HA og efterfølgende er han flere gange blevet udsat for drabsforsøg.

I 2010 blev han anholdt under en større politiaktion, hvor han sammen med flere andre rockere blev sigtet for blandt andet flere drabsforsøg og overfald. Han blev i 2011 idømt en fængselsstraf på 11 år og 10 måneder, men den straf blev af Østre Landsret forkortet markant.

Sandberg blev løsladt i november 2012. Efter sin løsladelse skiftede Sandberg HA-rygmærket ud med rivalernes fra Bandidos, hvor han p.t. er prøvemedlem. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.