Demonstranter kom søndag aften i kamp med politiet på Jagtvej i København. De fyrede kanonslag af og kastede med molotovcocktails. En demonstrant blev anholdt for at kaste en molotovcoctail mod politiet.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk

En flok på flere end 100 demonstranter kom ved 18-tiden søndag i kamp med politiet under en demonstration på årsdagen for rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69. Det såkaldte ungdomshus blev ryddet den 1. marts 2007 og det skete under omfattende uroligheder i København.

Uro på Jagtvejuroligheder nørrebro

Søndagens demonstration var lovligt anmeldt og gik fra Blågårds Plads til Jagtvej 69, men udviklede sig voldeligt, da demonstranterne nærmede sig grunden, som tidligere husede Ungdomshuset.

Ifølge BTs fotograf på stedet var politiet klokken 18:30 talstærkt til stede med mindst 50 kampklædte betjente iført gasmasker. Der holdt mindst seks hollændervogne i området.

Demonstranterne havde tændt bål i gaden og affyret nødblus.

Kort før klokken 19 fortalte BTs fotograf, at der var omkring 50 maskerede, unge autonome på gaden og at de kampklædte betjente har fået besked på at trække sig noget tilbage.

Københavns Politi oplyser til BT, at en enkelt demonstrant er blevet anholdt for at kaste en såkaldt molotovcoctail mod politifolk. De øvrige demonstranter har politiet bedt om at forlade området.

Jagtvej er stadig, kort før klokken 20 søndag aften, spærret helt af fra Nørrebro Runddel og ned til nummer 69 og politiet beder folk om at holde sig på afstand.