Det var angiveligt en sygeligt jaloux ekskæreste med rocker-relationer, der i formiddag dræbte moren til deres fælles lille barn og skød sig selv.

Det var den tidligere ejer og direktør i Næstved Zoo Peter Bo Rasmussen der skød og dræbte sin ekskone og tidligere partner Anita Schuermann og bagefter sig selv.

Dramaet fandt sted i kvindens fars hus på Hylleholtvej i Fakse Ladeplads.

Peter Bo Rasmussen kom  kørende til huset i formiddags. De to var for nyligt gået fra hinanden. Ifølge politiet var de 'i dialog' før tragedien skete. Men idag endte bruddet altså med, at han skød sin 33-årige ekskone med flere skud ind gennem vinduet, før han rettede psitolen mod sig selv.

De to døde efterlader sig en tre år gammel datter.

Parret er kendt, fordi de i flere år sammen drev Næstved Zoo. Og heller ikke det gik for sig uden dramatik.

Den 40-årige direktør blev undervejs i forløbet dømt for at have ladet publikum klappe tigerunger mod betaling. Og for at have importeret truede øgler ulovligt. Det kostede ham en bøde på 150.000 kroner.

Desuden blev han sidste år taget af politiet med en springkniv i lommen midt i Næstved centrum. Han påstod i retten, at han brugte kniven til at skære hestekød til sine tigre. Derfor slap han med en bøde.

I det hele taget har parret ikke været så heldige med deres tigre. En psykisk syg tidligere ansat trak overskrifter landet over, da han i 2009 blev dræbt af tigrene, som han selv havde låst sig ind til.

Parret solgte den zoologiske sidste år i november.

I følge bt.dk's oplysninger, er den tidligere direktør og indehaver af Næstved Zoo rockerrelateret.
Han har ifølge eb.dk også tidligere været under mistanke for et røveri begået i udlandet.

Anita Scheuermanns far boede i huset sammen med sin yngste datter på 15 år. Hun var tilsyneladende ikke til stede, da drabet skete.

Det var til gengæld hendes far Hubert Scheuermann, som muligvis har overværet drabet på sin datter på aller nærmeste hold.

Han blev tidligere i dag ført væk af politiet iført en hvid overtræksdragt, der skal sikre, at tekniske spor på hans tøj kan sikres i lang tid fremover, hvis det skulle blive nødvendigt.

Han er ikke anholdt, oplyser Politiet for Sydsjælland og Lolland-Falster.

Politiet vil dog ikke kommentere på rygterne om, at gerningsmanden skulle være rocker.

- De rygter dér, har jeg ingenting at sige til, sigerr efterforskningsleder Søren Ravn efter bt.dk.