En 41-årig mand fra Slagelse blev mandag idømt et år og ni måneders fængsel for samleje, oralsex og anden seksuel krænkelse af sin dengang 14-årige biologiske datter. (Arkivfoto)
En 41-årig mand fra Slagelse blev mandag idømt et år og ni måneders fængsel for samleje, oralsex og anden seksuel krænkelse af sin dengang 14-årige biologiske datter. (Arkivfoto) Foto: Nikolai Linares

En mand fra Slagelse er blevet idømt et år og ni måneders fængsel for et groft tilfælde af incest mod sin 14-årige datter.

Da en nu 16-årig pige for et par år siden fik kontakt til sin biologiske far på Facebook, var det en faderfigur og en beskytter hun søgte. Han havde nemlig ikke været en del af hendes barndom. Men den far, hun fandt, misbrugte hendes tillid og forgreb sig på hende seksuelt. Han udsatte hende for både samleje, oralsex og såkaldt 'pilleri.'

Mandag var der kontant afregning fra Retten i Holbæk, da den 41-årige far blev dømt for incest og blufærdighedskrænkelse.

Derfor skal manden tilbringe et år og ni måneder bag tremmer.

Det oplyser Midt- og Vestsjælland i en pressemeddelelse.

Anklager Signe Egsgaard oplyser, at hun er meget tilfreds med dommen og straffen, som efter hendes mening viser, hvor alvorligt retssystemet tager sager om incest.

Rg

Sagen begyndte, da den dengang 14-årige pige viste sin mor nogle sms'er, som faderen havde sendt hende.

Beskederne havde stærkt seksuelt indhold og var på alle måder uegnede for børn og især børn i biologisk forstand.

Den 41-årige sendte også et pornografisk billede af sig selv til sin dengang 14-årige datter. På billedet havde han ikke bukser på.

Manden bombarderede datteren med perverse beskeder på sms, mms, Facebook og Skype.

De mange beskeder indgik som bevismateriale i den sag, som anklager Signe Egsggard kørte mod manden i Retten i Holbæk i sidste uge.

Derudover var han også tiltalt for samleje og oralsex i en skov ved Undløse mellem Stenlille og Mørkøv i august sidste år. Dengang var datteren 15 år.

Selv om manden forsøgte at instruere datteren i, hvad hun skulle sige til politiet under afhøringerne, brød hun til sidst sammen og fortalte sin plejemor det hele. Manden blev varetægtsfængslet, og pigen afhørt igen. Det betød, at han til sidst blev dømt for anklagerne.

Foruden fængselsdommen skal han betale 20.000 kroner i erstatning til pigen.

Retten lagde ved strafudmålingen vægt på, at der havde været tale om samleje og oralsex, at mødet imellem de to have været planlagt og var sket i en periode, hvor samvær ikke var tilladt imellem dem, og at der var tale om en pige med svækket dømmekraft.

Manden ankede dommen, og han blev fortsat varetægtsfængslet efter domsafsigelsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.