Den 63-årige dansker Peter Frederiksen blev torsdag anholdt i Sydafrika. I hans fryser i hans hus i byen Bloemfontein fandt politiet 21 kvindelige kønsorganer. Et af dem tilhører ifølge BTs oplysninger hans kone.  Den 63-årige mand har i årevis næret en stor interesse for at omskære kvinder.

Det afslørede han overfor den danske fotograf Jørn Stjerneklar for få måneder siden. Jørn Stjerneklar interviewede Peter Frederiksen til en radiodokumentar til DRs P1 om hans usædvanlige liv.  Overfor fotografen fortalte han også uhyggelige detaljer om, hvordan han bl.a. havde omskåret sin afrikanske hustru og hendes veninde.

Jørn Stjerneklar fortæller til BT, at Peter Frederiksen for over 20 år siden lærte sig at omskære kvinder hos den kendte danske, nu afdøde plastikkirurg Jørn Ege. I det båndede interview siger Peter Frederiksen om sit møde med Jørn Ege:

»Jeg møder ham på Skodsborg Strandvej til en middag. Og jeg siger: »Jeg har måske en kunde til dig. Jeg kender en pige i København og hun vil meget gerne have foretaget et kosmetisk indgreb, men hun vil have, jeg skal lave det«.

Ifølge Peter Frederiksen inviterede Jørn Ege ham ind på sin klinik i København og viste ham, hvordan han skal foretage omskæringen.

I morgen fremstilles Peter Frederiksen for retten. BT følger sagen.

Flere medier skriver, at Peter Frederiksen er 58 år. Det sydafrikanske politi oplyser til BT, at det er den alder, der står i hans pas. Men BT har været kontakt med mandens familie i Danmark, som siger han er født i 1952 og altså er 63 år i dag.

Læs hele Peter Frederiksens utrolige historie i BT søndag

  • Jeg blev oplært af Jørn Ege
  • Omskar dansk kvindelige præst for 20 år siden
  • Et af de 21 kønsorganer tilhørte hans kone