En video af en kendt dansk rapper, der sidder bagbundet i en stol og bliver truet med en økse og en kniv, florerer i øjeblikket på sociale medier.

Videoen er blevet delt i en større dansk Facebook-gruppe og stammer fra en privat Instagram-konto, der har godt 3.000 følgere.

På videoen kan man se den unge danske rapper i bar overkrop, mens han sidder på en stol med hænderne bundet på ryggen. En kniv bliver ført ned over maven på rapperen, hvorefter man kan se en person klædt i sort tøj og med mørke handsker føre et blåt klæde ned over mandens hoved, inden en kniv bliver holdt mod hans hals.

Ved du noget om sagen? Så hører B.T. gerne fra dig. Skriv til sboa@bt.dk

Samtidig kan man høre en stemme sige:

»Det her det sker, når man snakker med personer. Når man ikke kan få fat i de små sorte kakerlakker, der gemmer sig i kælderen, så må man tage fat i dem, man nu kan få fat i.«

Efterfølgende bliver den unge danske rapper slået med knyttet hånd i hovedet, mens han har det blå klæde for øjnene. Seancen bliver på videoen kortvarigt afbrudt af nogle af rapperens musikvideoer, inden man til sidst ser ham bagbundet igen med det blå klæde for øjnene.

Her får han holdt en økse mod halsen.

Til sidst i vidoen bliver der vist et LTF-logo.

Nordsjællands Politi oplyser til B.T., at man har modtaget en anmeldelse i sagen.

Politiinspektør Morten Kaare Pedersen udtaler følgende til B.,T.

»Vi er ved at undersøge de nærmere omstændigheder omkring forholdet, herunder hvor og hvornår hændelsen har fundet sted. Nordsjællands Politi har haft kontakt til personen i videoen, og der er ikke tale om et forhold, der er sket inden for de seneste dage,« siger han og tilføjer:

»Det er fortsat uafklaret, om forholdet har forbindelse til bandemiljøet, men det vil indgå i efterforskningen.«

B.T. har desuden forsøgt at få en kommentar fra rapperens manager.