Lyt til artiklen

Formand for familieudvalget i Syddjurs, Per Zeidler, har to gange på 14 dage kørt piger til og fra sexorgie-messer i Ammitsbøl Forsamlingshus ved Vejle.

Det skriver Stiften.dk.

Mediet skriver, at byrådsmedlemmet og udvalgsmedlemmet, Per Zeidler, 8. november deltog i et såkaldt gangbang-event med 11 mænd og to piger i forsamlingshuset cirka 10 kilometer sydvest for Vejle.

Ifølge Stiften.dk efterforsker Østjyllands Politi netop nu sagen og skal finde ud af, om Per Zeidler er arrangør af gangbang-eventet.

Er han det, kan han sigtes for rufferi, hvilket kan give op til fire års fængsel.

Per Zeidler har ikke villet kommentere sagen over for Stiften.dk.

Selve arrangementet, som Per Zeidler deltog i, har man kunnet deltage i gennem hjemmesiden Annoncelight.dk.

Her kunne man bestille en, to eller tre timers sex, med eller uden kondom, eller analsex.

De to piger fra sexorgiet beskrives som:

  • 'Putte' på 19 år, en dejlig fræk lille rødtop, som tænder på at blive brugt, og at det er manden, som bestemmer farten.
  • 'Esther' på 23 år, en dejlig veldrejet "dansk adopteret" nougatgodte med dejlige faste berøringsvenlige bryster og et smukt ansigt.

Stiften tog Per Zeidler på fersk gerning ude ved forsamlingshuset d. 25. oktober, hvor han var kørt til i sin bil med nummerpladen: 'Per Zeidler, Syddjurs' største politiker'.

D. 25. oktober skulle udvalgsformanden dog have været på plads i byrådssalen på Ebeltoft Rådhus. Hvilket han altså ikke prioriterede.

Stiften prøvede dengang at spørge Per Zeidel om, hvorfor han var til eventet, hvortil han blot svarer, at han er på besøg, men understreger, at han hverken er kunde eller arrangør.

Per Zeidler forlod tidligere på året Liberal Alliance for at fortsætte som løsgænger. Han stiller dog op til byrådet for sin egen liste, Social Liberal Borgerliste.