Arkivfoto
Arkivfoto Foto: BAZUKI MUHAMMAD

En 73-årig dansk kvinde er død, efter hun natten til fredag faldt over bord fra en færge, der sejler mellem byen Trat og øen Koh Chang i Thailand.

Kvindens lig blev fundet fredag morgen efter redningsmandskab havde iværksat en eftersøgning efter den 73-årige danske kvinde. Det skriver Dagens.dk.

VED DU NOGET OM SAGEN? Så tip BT på 1929@bt.dk

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter over for BT, at en dansk kvinde er afgået ved døden i Thailand.

»Vi kan bekræfte, at en dansk statsborger er afgået ved døden i Thailand,« siger en medarbejder i Udenrigsministeriet til bt.dk.

»Personens pårørende er underrettet, men vi har som altid tavshedspligt i personsager, og jeg kan derfor ikke give yderligere oplysninger,« tilføjer medarbejderen.

Kvinden faldt over bord omkring 30 minutter efter færgen var sejlet fra byen Khlong Yai, og der var omkring 1.000 meter ind til færgelejet i Dan Kao på øen Koh Chang, skriver flere thailandske medier.

Efter en intens eftersøgning blev kvindens lig fundet omkring kl. 9.50 lokal tid fredag morgen.

Færgens kaptajn vendte omgående færgen om, da det stod klart, at den danske kvinde var faldet over bord. Der blev ledt efter hende i en time, før kaptajnen valgte at sejle de ombordværende passagerer til øen Koh Chang, hvorefter en redningsaktion blev iværksat.

Kvinden var på ferie i Thailand med sin mand, der har identificeret liget som værende hans 73-årige kone.

For to dage siden faldt en kvinde fra Kina angiveligt også overbord fra en færge i området, men i det tilfælde lykkedes det at redde hende.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.