VED DU NOGET OM SAGEN? Skriv til BT på Facebook eller en mail på 1929@bt.dk.

Spansk politi har anholdt en 52-årig dansk kvinde for drabsforsøg på ferieøen Gran Canaria.

Ifølge den spanske avis La Opinion og andre spanske medier blev politiet kaldt ud til voldsomme husspetakler på en gade i feriebyen Playa del Ingles. Her traf de den 52-årige danske kvinde og hendes mandlige sambo.

Mens politiet var til stede på adressen, erkendte kvinden og manden, at de havde haft et heftigt skænderi. Politiet bad derefter den 52-årige danske kvinde og hendes sambo om at identificere sig.

Brugte en skruetrækker

Kvinden fortalte politiet, at hun ville hente sine dokumenter. Men da hun kom tilbage, havde hun en skruetrækker på sig. Uden at sige et ord stak hun sin sambo med skruetrækkeren - angiveligt enten i halsen eller nakken - og derefter i brystet lige foran politiet, skriver La Opinion og avisen La Vanguardia.

Det lykkedes efterfølgende de tilstedeværende betjente at afvæbne kvinden, og hun blev straks anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Manden blev efterfølgende kørt til hospitalet til behandling. Hans nationalitet er ikke oplyst.

Ifølge La Opinion er de spanske myndigheder i dialog med det danske konsulat om episoden og anholdelsen af kvinden.

Udenrigsministeriets Borgerservice bekræfter over for BT, at en dansk statsborger er tilbageholdt af politiet i Spanien, men man har ikke yderligere oplysninger i sagen.

Spansk politi har frigivet følgende billede af skruetrækkeren. Vis mere