Da familien til den afdøde 1-årige Noah fik oplyst af politiet, at der var tale om en unaturlig død, kunne familien selv regne ud, at der formentlig kun kunne være tale om tre personer.

Det fortæller onklen til lille Noah, hvis identitet BT er bekendt med.

»I starten troede vi jo, at det var lægerne, der havde begået en fejl, men så fortalte politiet, at han ikke var død af naturlige årsager. Allerede der kunne vi korte det ned til tre personer, som der kunne have gjort det, fordi de var de eneste personer, som havde været sammen med Noah,« fortæller Noahs onkel.

»Det var så min søster (moderen til Noah, red.), eller to andre, der havde tæt kontakt til hende,« fortæller han.

En 30-årige mand, der ifølge BTs oplysningerne havde en nær relation til moderen, er torsdag blevet fremstillet i grundlovsforhør, hvor han er blevet sigtet efter straffelovens §237 om drab ved at have udøvet stump vold mod Noah i timerne forud for klokken 17 mandag 6. februar, da Noahs mor foretog alarmopkaldet til 112.

Drengen blev i helikopter overført til Rigshospitalet, hvor han døde af indre blødninger og læsioner i bughulen. Derudover er den 30-årige mand sigtet efter straffelovens § 245 for vold med døden til følge.

Grundlovsforhøret blev af hensyn til politiets videre efterforskning holdt for lukkede døre, og derfor er der også navneforbud i sagen. Inden pressen blev vist ud, nåede den sigtede at nægte sig skyldig i sigtelserne.

Han var iklædt en sort hættetrøje og blå træningsbukser, da han kom ind i retslokalet sammen med sin forsvarer. Og han snøftede højlydt, da anklageren oplyste ham om hans rettigheder, blandt andet at han ikke havde pligt til at udtale sig i sagen. Det ville den sigtede dog tilsyneladende godt.

»Jeg har ikke noget at skjule,« sagde han grædende, inden pressen blev vist ud af dommeren.