27-årige Pernille Pedersen og hendes 10-årige søn gennemlevede mandag aften et sandt mareridt, da de blev taget som gidsler af en røver. Manden satte sig simpelthen ind i bilen sammen med dem, efter at de havde handlet i Netto, og truede derefter Pernille Pedersen til at køre rundt til flere banker for at hæve penge. Den 27-årige kvinde frygtede især for sin søns liv, fortæller hun nu til Ekstra Bladet.

- Røveren truede mig med, at han ville flygte med Andreas, hvis jeg ikke gjorde, som han sagde, siger hun til avisen. Flere gange undervejs på deres færd rundt til lokale pengeautomater, måtte hun efterlade 10-årige Andreas alene med røveren.

- Første gang kunne jeg hele tiden se drengen, mens jeg hævede pengene. Men de næste par gange holdt vi parkeret, så han var ude af syne. Det var forfærdeligt. Tænk, hvis manden var stukket af med ham. Det havde ikke været til at bære, siger Pernille Pedersen til Ekstra Bladet.

Kvinden og sønnen blev holdt som gidsler i mere end en time, mens de kørte rundt til forskellige banker på Sydsjælland. I alt blev kvinden truet til at hæve 8000 kroner, inden manden bad om at blive sat af ved Rådmandshaven i Næstved cirka 22.40. 

Gerningsmanden er endnu ikke anholdt. Han beskrives som mand, cirka 30-35 år, cirka 180 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden. Han var iført sort jakke med hætte, mørke benklæder og mørke sko. Han havde en sort rygsæk med sig under røveriet, oplyser Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, der kan kontaktes på 114.

 

 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.