Da chefredaktøren for filmmagasinet Ekko, Claus Christensen, var gæst i DR2s seriøse debatprogram Deadline, blev han truet med tæsk af selve chefen for kanalen.

Det hævder Claus Christensen i det seneste nummer af hans eget blad, Ekko.

11. april var Claus Christensen gæst i Deadline, hvor han skulle debattere med DR2s chef, Arne Notkin. Anledningen var, at Ekko havde bragt en artikel om, at Arne Notkin havde tøvet med at vise den kontroversielle jødefilm 'Defamation'.

Arne Notkin var ifølge artiklen ophidset allerede inden programmet var begyndt og pressede Deadlinevært Adam Holm til at ændre i sit oplæg. Få minutter inde i debatten krydsede de to mediechefer klinger, så gnisterne nærmest sprøjtede ud af skærmen:

- Det, du gjorde, var at mistænkeliggøre mig, fordi jeg er jøde, tordnede Notkin mod Claus Christensen, der hurtigt svarede igen:

 - Du gør lige nøjagtig det, der er filmens pointe, nemlig at trække antisemitisme-kortet.

Da udsendelsen var forbi gik Notkin ifølge Ekko hen og prikkede Christensen i brystet med pegefingeren og sagde: 

- Du skal passe på.

Diskussionen mellem de to fortsatte ned ad gangen, og pludselig knyttede Notkin næven:

- Jeg kan banke dig!, sagde han og tilføjede:

- Men det vil jeg ikke gøre.

Claus Christensen blev temmelig forskrækket over episoden.

- Jeg har forståelse for, at det er et ømtåleligt emne for ham, men det var en paradoksal oplevelse at blive inviteret til en debat af DR2 og så bagefter blive truet med øretæver af kanalens egen chef, siger Claus Christensen til sit eget blad, Ekko.

Over for bt.dk afviser Arne Notkin pure, at episoden har fundet sted. 

- Det er en svinsk, løgnagtig og udokumenteret personhetz som Ekko fører, og derudover har jeg ingen kommentarer, siger Arne Notkin til bt.dk.

Claus Christensen har dog ikke tænkt sig at trække sine udtalelser tilbage.

- Jeg står 100 pct. ved, at han har truet mig med tæsk. Jeg har ingen grund til at finde på sådan en historie, siger Claus Christensen. Han ønsker dog ikke at politianmelde Notkin, men vil gerne have en tilkendegivelse fra DR.
- DR kunne godt sende et signal om, at det ikke er på sin plads, at true gæsterne i deadline. Defamation er en kritisk dokumentarfilm om jødernes forhold til holocaust. Filmen har en dansk co-producent og har fået 450.000 kroner i støtte fra Det Danske Filminstitut og 150.000 kroner fra DR2.