Den 41-årige kvinde, der blev fundet dræbt i en villahave i Virum, var vellidt blandt kolleger og børn på arbejdspladsen.
Den 41-årige kvinde, der blev fundet dræbt i en villahave i Virum, var vellidt blandt kolleger og børn på arbejdspladsen. Foto: Keld Navntoft
Den 41-årige kvinde, der tidligere fredag blev fundet knivdræbt ved sit eget hjem, var meget afholdt på sit arbejde af både kolleger og elever

På Øresundsskolen i København, hvor kvinden arbejdede i 12 år først som lærer, og til sidst som souschef, er medarbejderne i chok og i sorg. For kort tid siden blev de ringet op af skolens leder, som fortalte, at den medarbejder, som de alle kendte og kunne lide, ikke var mere.

- Det virker uretfærdigt. Dybt uforståeligt. Det berører os meget, siger skoleleder Peter Stennicke, da BT taler med ham. Han har lige fået bekræftet af politiet, at der er tale om hans medarbejder, som han altid har værdsat. Han har arbejdet sammen med hende på Øresundsskolen, der har speciale i mentalt og fysisk udfordrede børn op til 10. klasse, i 3,5 år.

- Hun var meget dygtig til sit job. Det er også et stort tab for os fagligt. Hun var hjertelig og dejlig og meget engageret i sit job. Hun var i sandhed en beskytter af de svageste børn i vores samfund. Og hun var dygtig til det, siger Peter Stennicke.

drabssag Vium


Skolen slog alarm fredag morgen, da den ellers altid punktlige souschef ikke var mødt på arbejde og ikke havde ringet besked. Et par timer senere viste det sig, at hun var blevet dræbt af knivstik ved sit eget hus. Kvinden arbejdede først som lærer og senere som souschef og var i daglig kontakt med mange af de næsten 90 børn, der går på specialskolen.

- Der var en del børn, der besøgte hende på hendes kontor. Så kom de lige for at få en kort snak og et knus, fortæller Peter Stennicke.

Politiet undersøger stadig gerningsstedet ved kvindens hus i Virum, men er indtil videre uden spor eller mistænkte i sagen.

De mange børn, der nu har mistet en god ven, skal også have besked om den forfærdelige hændelse.

- De skal høre det i de små grupper, som de normalt er i. Så tænder vi lys og lægger blomster og mindes. Sådan forstår børnene, at hun ikke er mere, siger Peter Stennicke.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.