____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Hvad gør en mor, hvis 14-årige datter bliver kontaktet af en 38-årig mand på Arto?

Christel Ravn fra København tog sagen i egen hånd og delte hans kontaktforsøg på Facebook. To døgn senere ligger hendes besked på næsten 8.000 profiler, og den pågældende mand tør ikke gå udenfor en dør.

- Jeg har været meget opmærksom på ikke at hænge han ud for noget, men jeg spørger, om der er andre, der har oplevet at han tager kontakt til deres børn. Og det er der, siger Christel Ravn til BT.

Hun bliver med egne ord bestormet af henvendelser fra både børn og voksne, der har været i kontakt med den 38-årige - og det er ikke pæne ord, folk har at sige om ham.

Christel Ravn offentliggjorde dog først billedet af den 38-årige, efter at hun forgæves havde henvendt sig til både Arto og politiet, for at få manden til at holde sig fra hendes og andre børn. Men Arto ville ikke gøre noget, og politiet kunne ikke hjælpe.

- Jeg skrev også til manden, og han prøvede at true mig med, at han ville gå til politiet. Men det sagde jeg, at han da roligt kunne gøre. Jeg har været meget opmærksom på ikke at gøre noget ulovligt, siger Christel Ravn.

BT er i besiddelse af beskederne mellem Christel Ravn og den 38-årige, hvor han blandt andet skriver følgende:

- Jeg kan godt se, at du undrer dig over, hvordan man som 38-årig kan finde på at skrive til en på 14, men som sagt så havde jeg ingen ting til hensigt og nej, jeg er ikke pædofil, jeg kan bare sagtens snakke med folk uden de behøver være på min alder, skriver han.Overfor BT afviser den 38-årige kategorisk, at han skulle have krænket nogle børn eller opfordret dem til seksuelle handlinger - men han indrømmer, at han ikke kun har kommunikeret på nettet.

- Jeg har fået nogle telefonnumre og sms'et med nogle stykker. Men det er længe siden, siger han.

Kan du ikke forstå, at forældrene bliver nervøse på deres børns vegne?

- Jo selvfølgelig. Jeg kan godt forstå, at de føler sig utrygge, og jeg ville som forælder også føle mig utryg, men der er ikke noget forkert i mine beskeder, siger den 38-årige til BT.

Hvorfor kontakter du overhovedet børnene på Arto?

- Jeg kan godt lide at tale med folk i alle aldre. Jeg taler også med de voksne, der kommer derinde, siger han.

Hvad har du at tale med børnene om?

- Jeg skriver og spørger, hvordan de har det, og hvad de har lavet i dag, siger den 38-årige mand, der er chokeret over den opmærksomhed, hans kontaktforsøg har ført til.

- Jeg har lukket min profil og gør det ikke mere, lover han BT.

LÆS MERE OM SAGEN I BT FREDAG


Kender du til sagen eller tilsvarende henvendelser? Tip os på 1929@bt.dk

Her er et skærmdump af den 38-årige mands chat på Arto.
Her er et skærmdump af den 38-årige mands chat på Arto.
Vis mere