Storebroderen til den 21-årige Cem Aydin, der fredag afgik ved døden efter et overfald på Frederiksberg torsdag aften, så sin døende bror på hospitalet.


Dogu Aydin, der er lægeuddannet, fortæller om øjeblikket, hvor han indså, at hans lillebror var dødeligt kvæstet.

- Jeg fik at vide, at han var blevet stukket ned, og så kørte jeg med det samme til Rigshospitalets Traumecenter, fordi jeg ved, at det er der, man bliver bragt ind i sådan en situation. Så kom min lillebror, og med det samme kunne jeg se, at den var helt gal. Han var bevidstløs, og hans pupiller reagerede ikke.

LÆS OGSÅ:

Magtesløsheden, han følte ved at se hjælpeløst til, mens en respirator holdt liv i hans elskede lillebror, hænger ved ham endnu.

- Det var smertefuldt for mig at stå som læge og se min lillebror på den måde. Jeg vidste, jeg ikke kunne gøre noget. Jeg var fuldstændig låst fast. Jeg har læst medicin i seks år, men i den situation kunne jeg ikke gøre noget for min lillebror. Det gjorde ondt, fortæller Dogu Aydin, inden B.T. bliver inviteret med op i lejligheden, der er stuvende fuld af familie, venner og bekendte, der deler sorgen med den nærmeste familie.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Cem Aydin er ikke kendt af politiet for alvorlig kriminalitet, men ifølge eb.dk fik han for to år siden en fængselsdom på 60 dage for en trussels-relateret lovovertrædelse.

Det har tidligere været fremme, at drabet skulle have noget at gøre med Cem Aydins forhold til en marokkansk pige, men den teori tror den dræbtes storebror ikke på.

- Cems kæreste kommer her hver dag og sørger sammen med os andre. De har været sammen igennem fire-fem år nu, og jeg ved, hvor meget de elsker hinanden.

LÆS OGSÅ:

LÆS OGSÅ:

Der er mange, der har en masse teorier i forskellige retninger, og de har ikke noget at bygge det på, siger han.

Dogu Aydin forklarer, at det eneste, der betyder noget for ham nu, er, at gerningsmændene bliver fanget og dømt for drabet på hans bror.

Han håber, at vidner melder sig på banen med informationer, der kan få politiet på rette spor. For de mordere, der berøvede hans lillebror livet, skal ikke gå fri. Det er det vigtigste lige nu, fastslår han igen.

VED DU NOGET, SÅ TIP B.T. HER.

- Nu handler det om at holde hovedet koldt, og når så det værste er overstået, kan jeg sørge for mig selv.