Den 24. maj 2017 har for altid printet sig ind i 25-årige Cecilie Danris' bevidsthed. Som et ar, der aldrig helt vil hele.

Den formiddag gik Cecilie Danris' ekskæreste amok i hendes lejlighed i København og stak hende 46 gange med en kniv - mens deres fælles datter lå lige ved siden af hende. Nu har han fået sin straf, og i den forbindelse står Cecilie Danris frem og fortæller til TV 2's kriminalmagasin Station 2, hvordan drabsforsøget stadig sidder dybt i hende og påvirker hendes hverdag.

Torsdag i sidste uge blev Cecilie Danris' 37-årige ekskæreste idømt seks års fængsel for drabsforsøg, men hun synes ikke, det er en hård nok straf.

»Der er nok aldrig noget, som vil være lang nok tid for mig. Jeg går bare og venter på, at han vil slå mig ihjel, når han kommer ud igen,« siger Cecilie Danris til TV 2.

Cecilie Danris måtte hastes til hospitalet og behandles for skaderne efter de 46 knivstik. Vis mere

Anklageren i sagen er derimod tilfreds med dommen.

»Anklagemyndigheden er tilfreds med, at nævningetinget fandt ham skyldig i drabsforsøg. Med hensyn til straffeudmålingen så er vi endvidere tilfredse med de seks års fængsel, som er det helt klare udgangspunkt i sager omkring drabsforsøg,« siger anklageren Jakob Buch-Jepsen til TV 2.

Under knivoverfaldet sidste forår stak ekskæresten hende blandt andet bag højre øre, i brysterne og gennem venstre hånd. Cecilie Danris er stadig så påvirket af drabsforsøget, at hun ikke ønskede at være til stede i Københavns Byret under domsafsigelsen. Det var en kæmpe overvindelse for hende overhovedet at afgive vidneforklaring i retten.

Cecilie Danris fremviser nogle af de mange stiksår, der blandt ramte milten, halsen, punkterede lungerne og gik lige igennem hendes ene hånd. Vis mere

Hun fortæller til Station 2, at hun stadig kæmper med at få hverdagen til at hænge sammen. Cecilie Danris frygter stadig, at eks-kæresten kommer efter hende igen, og selvom hun ved, han sidder i fængsel, tør hun ikke gå udenfor.

Tidligere har offerets veninde Malene Brandt Hansen fortalt til BT, at der ventede hende et forfærdeligt syn, da hun ilede sin veninde til hjælp den formiddag i maj.

»Jeg ankommer til en dør, der er sparket ind, og at min venindes mor står med hendes lille baby på armen og råber 'ring efter en ambulance - det er et knivstikkeri'. Jeg finder så min veninde liggende på sengen fyldt med knivstik og blod. Der er blod overalt! Jeg begynder at udøve førstehjælp, indtil politiet og ambulancen kommer,« fortalte Malene Brandt Hansen.