Mascha Vang gemte efter overfaldet sine skader bag solbriller.
Mascha Vang gemte efter overfaldet sine skader bag solbriller.

Casper Christensens comedy-site FunnyHaha gør sig endnu engang uheldigt bemærket med en kommentar på Facebook. I den nyeste opdatering sviner de Mascha Vang, der natten til søndag blev offer slået flere gange i ansigtet. Overfaldet var så voldsomt, at hun i flere dage havde svært ved at tygge. Men det har 'comedy'-sitet ikke meget sympati for.

Først slår Mascha Vang en fyr på en natklub, som så i refleks slår igen. Så skriver vi en joke om hvordan hun malker medieomtale på det. Det er virkelig kedeligt at folk slår på hinanden i nattelivet, men når det er sagt, så har vi lige så ondt af Mascha Vang som af en indbrudstyv med revnede bukser, skriver FunnyHaha.

Mascha Vang blev natten til søndag overfaldet på Casper Christensens natklub, Sunday, i indre København. Siden har politiet efterforsket sagen og har sigtet en 34-årig for overfaldet.

Men på trods af alvoren i sagen, har FunnyHaha allerede en gang været ude og gøre grin med voldsofferet.

- At træne er ligesom at få tæsk, man er mest øm på tredjedagen, skrev de mandag og supplerede med et billede af en photoshoppet Mascha Vang med blå og gule mærker i hele ansigtet.  

Casper Christensen har tidligere udtalt, at han ikke synes, joken var sjov. Han ville fokusere på, at vold i nattelivet ikke er sjovt. Men det har hans medarbejdere åbenbart ikke forstået.

Casper Christensen opholder sig i øjeblikket i USA. Det har ikke været muligt at få en kommentar.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.