Super Best i Gåskærgade i Haderslev blev torsdag aften udsat for et groft røveri.
Super Best i Gåskærgade i Haderslev blev torsdag aften udsat for et groft røveri. Foto: Google Street View
To røvere iført elefanthue og styrthjelm slog butikschef ned og truede sig til et kontantbeløb i Super Best i Haderslev.

Det åndede fred og ro hos Syd - og Sønderjyllands Politi her til aften, men 19.53 indløb en melding om et røveri i Super Best i Gåskærgade i Haderslev.

- Vi modtog meldingen kl. 19.53, og det er bestemt et røveri af den grove slags, siger vagthavende hos Syd - og Sønderjyllands Politi Søren Strægaard.

- De to røvere havde en pistol med sig, som de truede personalet med, indtil de fik udleveret et kontantbeløb. Under røveriet slår de også butikschefen ned, siger han videre.

Den ene af de to gerningsmænd var iført en elefanthue, og den anden bar en styrthjelm under røveriet. Da de fik udleveret pengene, flygtede de ud til en flugtbil, der holdt klar lige udenfor supermarkedet i Gåskærgade.

Bilen har vist sig at være en stjålet sort Renault Grand Scenic med registreringsnummer DF 53 859. Bilen blev stjålet under et indbrud i Haderslev mellem den 27. og 28. november.

Ved samme indbrud stjal røverne også en mørkeblå Seat Alhambre med registreringsnummer GF 57 429.

- Vi hører meget gerne fra folk, der har set den sorte Renault omkring gerningstidspunktet, men man må også meget gerne henvende sig, hvis man har det mindste kendskab til en af de to biler, siger Søren Strægaard.

Har man oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.