Ved du noget om sagen? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Passagererne i den bus, der søndag ved middagstid blev ramt af en sten kastet fra en motorvejsbro, er rystede. Sinor Soltani og hans fætter sad på forreste række og blev dækket af massevis af glasskår ved ulykken.

»Vi hørte et brag, og så var der pludselig glasskår over det hele,« fortæller Sinor Soltani, som sammen med sin fætter sad på forreste række i den dobbeltdækkerbus fra Rød Billet, som søndag blev ramt af en sten.

Bussen var på vej over Sjælland fra Aarhus mod København, da den kørte under en bro på E20 i nærheden af Sorø.

En bus fra selskabet Rød Billet blev søndag ramt af en sten fra en motorvejsbro.

Sinor Soltani og hans fætter havde tilbragt weekenden hos familien i Odense og var på vej til København, da stenen ramte. De to unge mænd sad på øverste forreste række i dobbeltdækkerbussen, og stenen ramte lige foran dem.

»Vi oplevede sådan set ikke så meget af det. Vi sad begge med hovederne begravet i telefonen, da det skete. Pludselig hørte vi et brag, og da vi kiggede op, var der glasskår ud over det hele,« forklarer han.

Der gik et øjeblik, før det gik op for passagererne, hvad der rent faktisk var sket.

»Først troede jeg faktisk, at det var en fugl, der havde ramt bussen, så vi blev noget chokerede, da det gik op for os, hvad der var sket,« siger Sinor Soltani.

Bussen holdt med det samme ind til siden, og chaufføren skyndte sig op til dem at tjekke, at alle var okay.

»Heldigvis tog chaufføren det stille og roligt og kørte bussen ind til siden,« fortæller den 27-årige lægestuderende.

Ingen af passagererne i bussen kom noget til, og stenen gik heller ikke gennem ruden, men både Sinor og hans fætter sad pludselig med skødet fyldt med glas.

»Vi var dækket af små bitte stykker glas, og jeg tror stadig, vi har glas siddende i tøjet,« fortæller han.

Da politiet havde undersøgt bussen, blev passagererne fragtet videre i andre busser.

»Vi er meget glade for, at der kun sket materielle skader. Det er nogle tosser, der gør sådan noget,« siger direktør for Rød Billet, Thomas Hintze, som tilføjer, at han håber, at gerningsmanden snart bliver fanget.

Det er desværre ikke første gang, ukendte gerningsmænd har kastet sten og andet ned på køretøjer på motorveje i Danmark.

Værst gik det i september sidste år, da en 33-årig tysk kvinde mistede livet, da den bil, hun og hendes familie kom kørende i, blev ramt af en betonklods på motorvejen over Fyn.

SMS

Hitter på Facebook