Birgitte Fly Jensen fik noget af et chok, da hun fredag morgen trådte ind i sit køkken. Termoruden ud mod græsplænen var gennemhullet af noget, der lignede et skudhul, og på gulvet lå en 80 cm lang pil med grønne fjer og metalspids

Et hul i væggen overfor vinduet viste, at pilen var suset gennem køkkenet i øjenhøjde, inden den var landet lige ved deres søns faste plads ved bordet.

- Den er simpelthen fløjet ind gennem ruden, fire meter gennem stuen, har ramt en væg, for derefter at flyve yderligere nogle meter gennem vores køkken. Det er jo livsfarligt, især fordi den fløj i hovedhøjde, siger Birgitte Fly Jensen til BT.

Østjyllands Politi bekræfter, at en bueskytte har været på spil flere gange i kvarteret, men indtil videre har efterforskerne ikke de store spor i sagen. Ud over villaen er to biler og en skurvogn ramt af pile.

- Det giver ingen mening overhovedet, vi er bare en helt almindelig familie, i et helt almindeligt villakvarter. Det er helt surrealistisk, og jeg tror nok bare, det er nogen, der laver drengestreger, siger den chokerede mor fra Hjortshøj.

Hun har valgt at stå frem for at advare bueskytten om, hvor farligt det er at gå rundt at skyde i et beboelsesområde - og det er vagtchef Jes Frederiksen fra Østjyllands Politi helt enig i.

- Hvis man bliver ramt ubeskyttet af sådan en pil, kan det godt være fatalt. Jeg kan ikke pege på noget motiv, men det er temmelig alvorligt, siger politiets vagtchef.

Østjyllands Politi opfordrer alle, der måtte have kendskab til sagen, om at kontakte politiet på telefon 114.