Kvinden er tiltalt for ulovlig opbevaring af ligrester, som hun i følge anklageren har brugt til 'seksuelle formål'.
Kvinden er tiltalt for ulovlig opbevaring af ligrester, som hun i følge anklageren har brugt til 'seksuelle formål'. Foto: HANDOUT

Mens både svenskere og danskere nok har svært ved at fordøje historien om den 37-årige svenske kvinde, der er tiltalt for at have haft et seksuelt forhold til kranier, så har den britiske avis The Sun taget nye midler i brug for at overbevise sine læsere.

En mørkhåret kvinder, der kærligt omfavner et kranie. Det er motivet på et af den britiske avis The Suns billeder. På et andet billeder ser man en kvinde kysse med et kranie.

Læsere, der har svært ved at tro historien om den nekrofile, svenske kvinde, der er tiltalt for at have haft sex med ligrester, efter politiet fandt seks kranier og mere end hundrede knoglerester i hendes hjem, kan nu få selvsyn for sagen hos den britiske avis.

Ifølge avisen er de pågældende billeder nemlig af den svenske kvinde, der altså er tiltalt for at have brugt ligresterne i seksuelle sammenhænge. Kvinden er desuden tiltalt for at have forbrudt sig mod gravfreden, da politiet mistænker, at hun selv har gravet nogle af skeletterne op fra grave.

SWEDEN-CRIME-COURT-SEX

De chokerende billeder er ifølge The Sun frigivet af svensk politi. Politiet har tidligere bekræftet, at man havde beviser for, at kvinden havde brugt kranierne i seksuelle sammenhænge, men billederne har ikke været tilgængelige for medierne.

Både svenske medier og BT har bragt andre billeder af de kranier og knogledele, som er fundet hos kvinden.

På den 37-årige kvindes computer fandt politiet desuden også et dokument, hvor kvinden havde skrevet om sin nekrofili. Blandt andet, at hun har følt sig tiltrukket af de døde, siden hun var teenager. Ifølge svenske medier har politiet ikke villet fortælle, hvilke andre beviser man fandt hjemme hos kvinden.

The Sun skriver dog, at politiet fandt to cd'er med påskriften 'Min nekrofili' samt 'min første gang', da kvinden blev anholdt i september.

Kraniekvinde 1

Den 37-årige kvinde har ved en afhøring benægtet at lide af nekrofili, omend hun har indrømmet, at hun interesserer sig meget for emnet.

Kvinden indrømmer desuden at have anskaffet sig knoglerne. Hun benægter dog at have gravet dem op. I stedet har hun forklaret, at hun har købt dem over internettet.

Hvis den 37-årige kvinde bliver dømt, så kan hun se frem til op mod to års fængsel.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.