ARKIV- -Politiet fandt Amin Skov ved ankomst til brandalarm på Restaurant Vejlegården. Han er nu indlagt. (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2012)
ARKIV- -Politiet fandt Amin Skov ved ankomst til brandalarm på Restaurant Vejlegården. Han er nu indlagt. (Foto: Torkil Adsersen/Scanpix 2012) Foto: Torkil Adsersen

Amin Skov har forklaret, at han forud for den gådefulde brand på Restaurant Vejlegården sad på sit kontor i nogle timer efter lukketid og ordnede regnskaber.

I et stort interview med bt.dk i sidste uge udlagde han de dramatiske minutter sådan:

- Op til det, der skete den nat, sad jeg på kontoret i restauranten og Amin Skov eller politiet - hvem tror du pårbejdede med at ordne papirer, bestille varer og gøre klar til en række arrangementer, vi havde forude. På et tidspunkt bliver jeg tørstig og går ud for at hente en sodavand i baren. Dér bliver jeg pludselig overfaldet , sagde han. Og tilføjede:

- Jeg ser to personer - den ene har maske på, og den anden registrerer jeg kun ved at se benene. Jeg får et slag i tindingen i venstre side af hovedet, og så husker jeg ikke rigtig mere, før jeg vågner op på gulvet. Jeg er meget omtåget og rejser mig op, og så får jeg en røgsky i hovedet, så det er helt sort omkring mig. Det lugter brændt, og det svier i halsen, så jeg får brækfornemmelser. Jeg "panikker" nærmest, og så søger jeg bare den hurtige vej ud gennem vinduet i kontoret. Og husker ikke mere, før jeg næste dag vågner op på sygehuset.

Amin Skov blev hentet i ambulance, efter alarmen gik på stedet. Han blev indbragt til skadestuen på Vejle Sygehus klokken 02.25. Efter at være blevet undersøgt og bl.a. CT-scannet for eventuelle brud og andre fysiske skader, blev han overført til intensiv-afdelingen til behandling for røgforgiftning.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.