Tirsdag aften måtte Nordjyllands Politi rykke ud til en brand ved Hotel Scandic i Aalborg.

Hotellet kontaktede selv Nordjyllands Politi, fortæller vagtchef Jess Falberg.

»Vi fik besked om branden klokken 18.19, og vi var fremme kort tid efter, hvor vi kunne konstatere, at det var en unge pige, som havde sat en gryde med noget fritureolie over i hotellets køkken, men personalet fik det meste under kontrol, før Beredskabet nåede frem,« fortæller han.

Ingen kom til skade, og derfor er der kun tale om materiel skade.

Branden kom hurtigt under kontrol, og den spredte sig ikke til resten af hotellet.

Den 19-årige ansatte slipper dog ikke for en bøde.

»Hun får en bøde for overtrædelse af beredskabsloven,« lyder det fra Jess Falberg.

Beredskabet kom dog også ud på hotellet for at sikre, at branden ikke havde spredt sig igennem ventilationsrøret, hvilket ikke var tilfældet, og derfor forlod de også relativt hurtigt stedet.

Onsdag morgen fortæller Finn Rosenqvist, hoteldirektør for Hotel Scandic i Aalborg, at situationen tirsdag aften var totalt under kontrol.

»Det øjeblik vores automatiske brandalarmer gik i gang, blev samtlige gæster bedt om at forlade bygningen. Det gjorde de i fred og fordragelighed, og efter kort tid ude på gaden, kunne de igen komme ind,« fortæller han.

Hotellet har fået ødelagt en række maskiner i køkkenet som følge af branden, men er alligevel lykkedes med at lave morgenmad til 180 gæster onsdag, siger Finn Rosenqvist.