Fredag morgen blev Heidi Abildskov fundet myrdet uden for havedøren til familiens villa i Virum med knivstik i brystet. Politiet efterforsker nu det meningsløse og ubegribelige drab.
Fredag morgen blev Heidi Abildskov fundet myrdet uden for havedøren til familiens villa i Virum med knivstik i brystet. Politiet efterforsker nu det meningsløse og ubegribelige drab.

41-årige Heidi Abildskov, der natten mellem torsdag og fredag brutalt blev knivdræbt ved sit hjem på en stille villavej i Virum, var et kendt og populært ansigt blandt børnene på Øresundsskolen, hvor hun i mange år arbejdede som lærer og senest som souschef på skolen. Eleverne på skolen vil mindes Heidi mandag.

- Øresundsskolen er en skole, der varetager vidtgående specialundervisning og fritidstilbud for elever med psykiske og fysiske funktionsvanskeligheder. Heidi var en meget dygtig og pligtopfyldende medarbejder, og desuden havde hun en enestående evne til at rumme børnene. Så hun vil blive mindet mandag på den måde, at børnene bliver inddelt i grupper, og så taler vi om døden og om, at Heidi ikke kommer mere. Det er en gruppe af børn, hvor nogle af dem er retarderede, så f.eks. en 14-årig fungerer som en syv-årig - så vi har tidligere oplevet dødsfald blandt børn, der er døde af deres sygdom, siger Peter Steinnicke, skoleleder på Øresundsskolen.

Heidi Abildskov var ansat på Øresundsskolen i 12 år i alt, og hendes brutale død har også vakt sorg og chok blandt hendes kolleger.

- Der vil blive tilbudt psykologisk krisehjælp til personalet på skolen i morgen, siger Peter Steinnicke, der selv er dybt berørt af hendes død. Han fortæller, at han kendte Heidi Abildskov som en fantastisk kollega.

- Men mine tanker går til familien i denne stund, de har lidt det største tab, siger Peter Steinnicke.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.