Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Bodil Jørgensen faldt ned af en traktor under filmoptagelse.

Den folkekære skuespiller Bodil Jørgensen kom onsdag morgen alvorligt til skade under optagelserne til den nye Far til fire-film.

Ulykken skete kort før klokken syv ved et dige ved Mandø ved Vadehavet umiddelbart efter, at optagelsen af en sekvens til filmens slutscene var overstået.

- Bodil Jørgensen sad på en traktor, som væltede, og hun faldt ned. Til at begynde med var folkene derovre bange for, at hun var blevet kørt over af traktoren, men det blev hun altså ikke, siger filmens producent og direktør i ASA Filmproduction, Henrik Møller-Sørensen, til bt.dk.- Hun var ved bevidsthed hele tiden, men hun blev kørt på hospitalet for at blive undersøgt, tilføjer han.

Den populære skuespiller skal scannes i løbet af dagen for at få fastslået, hvorvidt hun har pådraget sig brud under ulykken.

- Umiddelbart lader det til, at hun har fået nogle kraftige tryk, men det skal de nærmere undersøgelser vise, siger producenten.

Da bt.dk taler med Henrik Møller-Sørensen på en mobiltelefon, er han på vej til Sønderjylland for at få overblik over situationen.

Læs også: Tivoli-revyen aflyst: Rystet over Bodil Jørgensens ulykkeEfter ulykken ydede en politimand, der tilfældigvis deltog i optagelserne, krisehjælp til de tilstedeværende.

- Det er klart, at folk blev meget chokerede, og vi har stoppet filmoptagelserne resten af dagen for lige at få talt tingene igennem, siger Henrik Møller-Sørensen.

Bodil Jørgensen spiller fru Sejersen i den populære familiefilm, men ifølge producenten er det endnu for tidligt at sige, hvilke konsekvenser ulykken får for optagelserne.

- Nu må vi se, om hun bliver frisk nok til at fortsætte, siger Henrik Møller-Sørensen.

Efter planen skal filmholdet arbejde frem til slutningen af juli, og ulykken skete på Bodil Jørgensens første dag på settet.

Ulykken ved diget ved Mandø skete præcis på den dag, hvor det er fire år siden, at traktorbussen til Mandø væltede. Tre turister mistede livet og 36 blev kvæstet.

Andre læser også