Vi advarer om stærke billeder i artiklen

Yahya Hassan skriver på Facebook, at tre mænd forsøgte at dræbe ham lørdag aften, men at han i stedet valgte at blive kørt ned.

Den 20-årige digter skriver på Facebook, at han var på vej til fest, da tre mænd med sabler og køller forsøgte at overfalde ham, da han holdt for rødt på Randersvej i Aarhus på sin motorcykel.

Her valgte han at løbe for sit liv, hvorefter han valgte at springe ud foran en forbipasserende bil, der ramte ham med 60 kilometer i timen. Herunder lå han også fastklemt, mens de tre mænd stjal hans motorcykel.

Politiet kan ikke bekræfte, om der er tale om Yahya Hassan, men bekræfter et uheld, der er sket på Randersvej.

»Vi modtager besked om et færdselsuheld 22.38 lørdag aften og kan bekræfte, at manden er blevet skadestuebehandlet,« siger vagtchefen ved Østjyllands Politi til BT.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Foto: Morten Frøslev Søndergaard
Vis mere

Foto: Morten Frøslev Søndergaard
Vis mere

Yahya Hassan skriver i opslaget på Facebook, at det er banden Black Army, som Yahya Hassan på daglig basis konfronterer gennem sin Facebook-profil, der står bag angrebet.

»1-0 til Black Army. Undskyld, men jeg bliver ved med at stå på benene. Mine fjender bør frygte at jeg stadig kan træffes i levende live. Jeg glæder mig til 2. halvleg,« skriver Yahya Hassan på Facebook.

Se flere billeder af den skadede Yahya Hassan herunder.