Lyt til artiklen

Den utilpassede familie fra Helsingør fik torsdag ny adresse. B.T. har talt med deres kommende naboer.

'Jeg vidste ikke de flyttede ind her, men jeg kender godt sagen. Vi får så mange 'kolbøtter' og andet sært personage her'.

Sådan lyder det fra Kurt Hansen, helsingoraner og fra dags dato nabo til den meget omtalte familie fra Belvederevej, der gang på gang har forpestet tilværelsen for deres - nu forhenværende, naboer.

Torsdag blev familien så flyttet og får nu adresse på Fiolgade, der ligger i hjertet af Helsingør tæt på byens store bycenter. Her er beboerne selvsagt ikke specielt glade for deres nye naboer. Men Kurt Hansen, der kommer til at dele opgang med familien er dog ikke synderligt bange for familien:

- Vi har oplevet det før og hvis der sker noget så skal vi nok selv regulere det, siger han til B.T.s rapporter, der besøger familiens nye adresse torsdag aften.

Ikke begejstrede

Lige ved siden af opgangen i Fiolgade ligger et kollegie, hvor beboerne tidligere har haft en del problemer med sigøjnere.

- Jeg er ikke særlig begejstret for at de flytter ind. Vi har tidligere oplevet at få vores dør sparket ind af nogle sigøjnere, fortæller Casper Lithan, der bor på kollegiet.

For Casper Lithan og de andre beboere på kollegiet bliver det nye bekendtskab dog kortvarigt. Kollegiet bliver nemlig snart flyttet ud i nærheden af Kronborg - en begivenhed Casper nu ser endnu mere frem til i lyset af dagens begivenheder.  

Dramatisk flytning

Flytningen skete under dramatiske omstændigheder tidligere torsdag idet faderen i den libanesiske familie pludselig faldt om, hvorefter han blev kørt på hospitalet. Faderen lider af dårligt hjerte. Ifølge B.T.s oplysninger er manden dog blevet udskrevet fra hospitalet og er kommet hjem.


B.T. følger sagen.