Thor.
Thor. Foto: Privatfoto

Hunden Thor, der skulle have været aflivet onsdag klokken 14, blev tirsdag aften hentet af en mand, der udgav sig for at være en betjent

Politiet udelukker ikke, at hundenapperen er en 'ægte' betjent.

Det skriver tv2.dk. Ifølge TV2s oplysninger ankom den måske falske betjent i en patruljevogn, da han afhentede Thor på internatet i Nordsjælland tirsdag aften omkring klokken 22.

THOR 3x2

Politiet vil ikke bekræfte, at manden ankom i en patruljevogn, men de udelukker ikke, at en af politiets egne folk kan stå bag kidnapningen, oplyser pressetalsmand hos Nordsjællands Politi Henrik Schur. Han fortæller desuden, at hvis der er tale om en fra egne rækker, ryger efterforskningen videre til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Ifølge tv2.dk er Den Uafhængige Politiklagemyndighed allerede orienteret om efterforskningen.

- Nordsjællands Politi er ved at indsamle oplysninger, som skal afklare, om det har været en ægte betjent, der hentede hunden, siger Kirsten Dyrman, der er direktør hos politiklagemyndigheden.

Den Uafhængige Politiklagemyndighed har til opgave, at efterforske sager, hvor politiet selv kan tænkes at have handlet ulovligt.

- Hvis efterforskningen peger på, at der er tale om en ægte betjent, så er vi klar til at overtage sagen med det samme, siger Kirsten Dyrman til tv2.dk og oplyser videre, at de fleste af politiets biler er udstyret med GPS-sporing, men at sporingen kan afbrydes.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.