Lyt til artiklen

Den drabsigtede Bjarne Østergaard Madsen, som lørdag tog sit eget liv i Århus Arrest, havde mange kvindebekendtskaber, som han mødte på nettet.

Bjarne Østergaard Madsen havde stort set ingen mandlige venner. Til gengæld var han en storcharmør, når det galdt kvinder. Det skriver Ekstra Bladet, der citerer unavngivne kilder i hans hjemby Herning.

Kilderne siger til avisen, at Bjarne Østergaard Madsen havde to interesser. Den ene var hans job, firmaet PipeCon i Ringkøbing, som laver produkter til marine og kraftværksindustrien.

Den anden var kvinder.

Ifølge kilderne var han særdeles aktiv på forskellige datingssites som Dating.dk, hvor han mødte den forsvundne Lisbet Nielsen, som politiet mener, han har dræbt.

Børnenes og damernes ven
Avisen skriver også, at Bjarne Østergaard Madsen gik efter enlige kvinder, og han især var god til at indynde sig hos deres børn, der forgudede ham lige som deres mødre. Naboer har tidligere fortalt B.T., at de ofte så ham sammen med Lisbet Nielsen og hendes børn, og at de alle sammen så ud til at være glade.

Bjarne Østergaard Madsen er tidligere dømt for to kvindedrab. Alligevel holdte hans forældre hånden over ham, og undlod at fortælle hans nye kvindebekendtskaber om hans drabelige fortid. Hans bror valgte dog at slå hånden af ham, og har ikke haft kontakt til familien i ti år.

Har du billeder af Bjarne eller andre oplysninger, der kan hjælpe med opklaringen af mordet på Lisbet? KONTAKT B.T. HER