Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Lørdag aften kl. 23:58 kom to 16-årige drenge kørende på en knallert i Heimdalsgade på Ydre Nørrebro, da de blev påkørt af en billist.

Ulykken var så alvorlig, at de to drenge blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor den ene af drengene kort efter blev erklæret død.

Så du ulykken eller ved du noget? Tip BT på 1929@bt.dk

Kilder fortæller til BT, at billisten muligvis påkørte de to knallertkørere med vilje. Ekstra Bladet skriver, at rygterne i kvarteret angiveligt lød, at de to drenge skulle have stjålet billistens søns knallert, at der derfor var 'lynchstemning' i kvarteret.

Men de oplysninger vil vagtchef Lars Westerweel ved Københavns Politi hverken af- eller bekræfte.

- Så længe vi ikke er færdige med de tekniske undersøgelser, så vil det kun være gætterier fra min side. Det kan ingen bruge til noget, siger Lars Westerveel og fortsætter:

- Vi er i fuld gang med at undersøge, hvad der er sket. Både med vidneafhøringer og tekniske undersøgelser. Det er en alvorlig færdselsulykke, som har fyldt det meste af natten hos os, siger vagtchef Lars Westerweel ved Københavns Politi til BT.

Politiet har anholdt billisten og ifølge Ekstra Bladet sigtes han for uagtsomt manddrab:

- Det er politiets umiddelbare vurdering, at der er tale om en forsætlig påkørsel, og det er vores umiddelbare vurdering, at han vil blive sigtet for uagtsomt manddrab, siger anklager Charlotte Møgelhøj til Ekstra Bladet.

Ifølge vagtchefen var knallerten stjålet.

Politiet regner med, at der vil gå nogle dage, før resultaterne af afhøringer og tekniske rapporter ligger klar.

Den omkomnes pårørende er blevet underrettet og det samme gælder pårørende til den anden 16-årige. Han sad bag på knallerten og er også kommet til skade, men umiddelbart ikke alvarligt.

Politiet har testet bilisten, som påkørte knallerten, men intet tyder på, at han var påvirket af hverken alkohol eller narkotika.

Så du ulykken eller ved du noget? Tip BT på 1929@bt.dk

Andre læser også