Torsdag eftermiddag skete der en ulykke sydøst for Hirtshals i Nordjylland, der er markeret med et 'A'.
Torsdag eftermiddag skete der en ulykke sydøst for Hirtshals i Nordjylland, der er markeret med et 'A'. Foto: Google Maps
En 52-årig billist er i livsfare, efter han torsdag eftermiddag kørte frontalt sammen med en anden bilist.

Et vidne har fortalt politiet, at den 52-årige fører af den ene bil mistede herredømmet, da han kom kørende ad E39 i nordlig retning.

- Vi ved endnu ikke, hvorfor det skete. Den 52-årig er i livsfare og er kørt til Universitetshospitalet i Aalborg. Man ved endnu ikke, om det skyldes, at han fik et ildebefindende under kørslen eller selve færdselsuheldet. Den modkørende fik kun skader på bilen, siger Per Jørgensen, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

Manden kørte over midterrabatten i en rundkørsel og endte i den modsatte vognbane. Der støder han ind i en modkørende bil. Den anden bil når at undvige en smule, men bliver alligevel ramt.
 
Føreren, der mistede herredømmet over sin bil, måtte hjælpes fri af bilvraget og er nu kørt til Traumecenteret på Aalborg Sygehus.

Det er endnu uvist, hvorfor den 52-årige mistede herredømmet over bilen, da det endnu ikke har været muligt at afhøre ham.

BNB
 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.