Ifølge Amin Skov viser disse billeder taget få dage efter branden i hans restaurant, Vejlegården, at han blev overfaldet inden branden, og at politiet dermed taler usandt om sagen.
Ifølge Amin Skov viser disse billeder taget få dage efter branden i hans restaurant, Vejlegården, at han blev overfaldet inden branden, og at politiet dermed taler usandt om sagen.

Hvis Sydøstjyllands Politi har ret, og restauratør Amin Skov selv antændte branden på hans landskendte restaurant, Vejlegården, natten til den 21. december, tyder meget på, at der var tale om en nøje planlagt aktion.

I så fald må flere beviser, der støtter Amin Skovs forklaring om et attentatforsøg begået af to ukendte mænd, nemlig være plantet i forvejen af hovedpersonen selv eller eventuelle hjælpere.

Mest interessant er i den forbindelse fundet af den 34-årige familiefars kreditkort.

Til bt.dk har Amin Skov forklaret, at kortene sammen med et nøglebundt forsvandt fra hans jakke i restauranten i forbindelse med branden og det beskrevne overfald. Med al sandsynlighed stjålet af de to påståede gerningsmænd.

Ifølge flere kilder, som bt.dk har talt med, blev kortene få dage efter fundet efterladt i en park i Vejle og indleveret til politiet.

Politiet mener imidlertid, at Amin Skov selv forsøgte at brænde stedet ned. En forbrydelse, han tirsdag formiddag blev anholdt og sigtet for. Er det korrekt, kan kreditkortene kun være fjernet og efterladt i parken af ejeren selv eller en eventuel medsammensvoren. Sandsynligvis i et forsøg på at underbygge en allerede planlagt historie om et overfald.

Nøglerne, der ifølge Amin Skov også forsvandt fra jakken den skæbnesvangre nat, er aldrig fundet. Meget tyder på, at det var dem, dykkere fra politiet søgte efter, da de 28. december gennemgik Vejle å omkring restauranten med metaldetektorer.

Har politiet ret i sin konklusion, må også en række slag mod hovedpersonens krop og ansigt være plantet af ham selv i et forsøg på at underbygge forklaringen om et overfald.

Da Amin Skov blev fundet bevidstløs og røgforgiftet uden for et vindue til den brændende restaurant, havde han således et blåt venstre øje og store gule, blå og røde mærker efter slag flere andre steder på kroppen. Skader, som umiddelbart synes at passe med hans forklaring. Til blandt andre bt.dk har Amin Skov således forklaret, at han blev slået i gulvet med et slag mod venstre tinding og efterfølgende blev sparket, indtil han mistede bevidstheden. Først da restauranten var fuld af røg, vågnede han og flygtede gennem et vindue, lyder historien, som altså nu afvises af politiet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.