En 34-årig mand, der ifølge politiet var udsat for knivstikkeri fredag aften, blev efterfølgende fundet bevidstløs i en opgang i Esbjerg.

En 34-årig mand blev fredag aften fundet blødende i en opgang i Esbjerg, skriver BT.dk.

Manden blev fundet tyve minutter over ti i en opgang på vejen Ved Skoven, men politiet formoder, at knivstikkeriet har fundet sted allerede mellem klokken 18 og 20 fredag aften.

- Det alvorlige er sådan set ikke selv knivstikket, men det blodtab, han har lidt, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Michael Skårup.

Offeret var bevidstløs, da han blev fundet og blev straks kørt til Esbjerg Sygehus.

- Vi har endnu ikke kunne tale med ham, men hans tilstand skulle være stabil, og han skulle være uden for livsfare, siger vagtchefen.

Ved at følge mandens blodspor i sneen har politiet konstateret, at gerningsstedet højst sandsynligt er en lejlighed på Gammel Vardevej. Han har også været inde i en anden opgang på samme vej, inden han endte i opgangen på Ved Skoven.

Politiet efterlyser vidner, som har set manden tidligere på aftenen. Eventuelt overværet en diskussion mellem ham og andre, eller på anden vis set noget, der kan kaste lys over sagen.

Oplysninger i sagen kan gives til Syd- og Sønderjyllands Politi på 114 eller 56 42 70 1.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.