Bekymrede forældre i Ørbæk på Fyn har sendt en SMS rundt torsdag morgen for at advare mod en rød bil, der kører med gult lys. Politiet formoder, at sexforbryderen har slået til igen.

- Hvis du ser en rød bil der kører med gult lys så skal du holde dig så langt væk fra den!!.. Vi havde besøg af politiet og de sagde, at hvis vi ser bilen, så skal der ringes til politiet med det samme. Og det er så fordi, manden har her i dag taget en pige fra Ørbæk og haft hende i en time og sat hende af igen!

Sådan lyder advarslen i en SMS, der torsdag morgen bliver rundsendt mellem forældre i Ørbæk-området.

LÆS OGSÅ

Afsenderen er Bettina Andersson, Refsvindinge. Hun er selv mor til tre børn på fem, seks og ni år og er stærkt bekymret for, at den mand, der for tre uger siden sexmisbrugte en 11-årig pige på Sydfyn nu har slået til på Østfyn, skriver fyens.dk.

LÆS OGSÅ

- Der er næppe tvivl om, at der er tale om den samme gerningsmand, som begik et overgreb mod en 11-årig pige i Øster Skerninge den 26. oktober. De oplysninger, pigen har kunnet fortælle os, tyder på det. Lugten af tobak og det faktum, at manden nærmest var lidt høflig er samme mønster som sidst, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.