Heidi Hørdum Nielsen kendte den 41-årige kvinde, der fredag blev fundet dræbt i sin have
Heidi Hørdum Nielsen kendte den 41-årige kvinde, der fredag blev fundet dræbt i sin have Foto: Keld Navntoft
Chokerende. Uforståeligt. Modbydeligt. Ordene giver genlyd i det nordsjællandske villakvarter på Frederiksdalsvej i Virum, efter at en 41-årig kvinde fredag formiddag blev fundet knivdræbt i sin have

Ved den store politiafspærring, der også dækker naboerne til nummer 174, hvor den 41-årige havde bopæl, og mere til, står Heidi Røndum Nielsen og skuer. Hun har militæruniform på, men er ikke en del af den store indsatsstyrke, der er til stede. Derimod kendte hun den 41-årige dræbte kvinde.

- Det er frygteligt, det der er sket, og fuldstændig uforståeligt. Andet er der ikke at sige, siger Heidi Røndum Nielsen, mens tårerne fylder hendes øjne bag baretten, og en snøften fylder lydbilledet.

Hun er på vej ind til sine forældre, der bor over for den dræbte, for at hente sin hund, Lucky. På vej tilbage - med Lucky i snor - stopper Heidi Hørdum Nielsen op igen.

- Det var mine forældre, der ringede til mig og fortalte det. Jeg hilste altid på hende, når jeg besøgte mine forældre. De kendte hende lidt bedre og er selvfølgelig også chokerede, siger Heidi Hørdum Nielsen.

drabssag Vium


drabssag Vium


Og chokket er det, der går igen på vejen, der af flere bliver betegnet som en vej for middelklassen, og hvor man kun kender sine naboer.

- Det er væmmeligt. Meget væmmeligt. Jeg har talt med mine naboer, og de er lige så chokerede. Det er en hændelse, der samler folk, og jeg tror nok, at vi skal få talt noget mere sammen i fremtiden, siger en beboer lidt fra gerningsstedet, der ikke ønsker sit navn offentliggjort.

En anden beboer på Frederiksdalsvej siger, at hele vejen er chok, mens en tredje fortæller, at hun har fået krisehjælp hele dagen.

Den 41-årige blev fundet af en nabo. På kvindens arbejdsplads - en specialskole i København - undrede man sig over, at hun fredag morgen ikke mødte på arbejde som planlagt. Derfor kontaktede skolen manden til den 41-årige kvinde, som var på forretningsrejse, og han fik naboen til at kigge efter konen.

Kl. 09.57 slog naboen så alarm til Nordsjællands Politi efter at have gjort det uhyggeligt fund.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.